Boerderij Grote Hoeve in Achterhoekse Duurzame Huizenroute

In het voorjaar heeft Stichting IJsselhoeven een excursie georganiseerd naar een aantal boerderijen in Baak. Bij de Grote Hoeve (ook wel Grote Veers genoemd) heeft u toen misschien de voorbereidende (sloop)werkzaamheden voor het restaureren en renoveren van deze monumentale IJsselhoeve gezien. De verbouwing is inmiddels voor een groot deel gereed. Wellicht bent u benieuwd hoe de boerderij er op dit moment uitziet en wilt u komen kijken? Dat kan! Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 7 november a.s. deze fase van deze bijzondere renovatie te komen bekijken.

De aanleiding voor deze uitnodiging is deelname aan de jaarlijkse Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Woningeigenaren in de hele Achterhoek stellen op die dag hun energiezuinige en duurzame woningen open en delen hun kennis en ervaring met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. Meer informatie over de deelname van Grote Hoeve aan de Achterhoekse Duurzame Huizenroute en andere woningen vindt u op: www.verduursaamenergieloket.nl

Het adres van boerderij Grote Hoeve is: De Veersweg 6, 7223 LL, Baak. U bent vanaf 's morgens 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom. Graag tot dan.

Met vriendelijke groet,

Stichting IJsselhoeven

Mirjam ten Hove

mirjamtenhove [at] ijsselhoeven.nl

0313 65 62 40

 

 

Geplaatst op 31 oktober 2015