IJsselhoevenFestijn

IJsselhoevenFestijn 31 augustus op Nieuw Sion Diepenveen

Op zaterdag 31 augustus houden we een heus festijn. We hebben veel zaken om te vieren. We presenteren de uitkomsten van de drie projecten onder de vlag van ‘Het Verhaal van Overijssel: Luiken, Riet en Kloosterboerderijen. Clemens Hogenstein, de autoriteit als het gaat over de geschiedenis van de IJsselvallei, komt vertellen over kloosters en kloosterboerderijen.

We houden de dag op een daarvoor passende locatie, de niet-meer-in-gebruik-zijnde boerderij van klooster Nieuw Sion. Gedurende de dag is er gelegenheid om ook het klooster zelf te bezichtigen. We vieren er ook dat IJsselhoeven 15 jaar bestaat. Er is muziek, eten en spelletjes. De rest van dat onderdeel wordt nog verder uitgewerkt. Tenslotte is er die dag de première van KRING LOPEN, de nieuwe theatervoorstelling van Stichting IJsselhoeven.

De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Dus reserveer zaterdag 31 augustus voor het IJsselhoevenFestijn. Een gedetailleerd programma volgt nog. Meer informatie gerardhendrix [at] ijsselhoeven.nl

Geplaatst op 26 mei 2019