’t Noabord kado

Prijs: € 225,00

Het Noabord-kado staat garant voor een echte IJssel beleving. Het bestaat uit een speciaal voor de IJsselstreek ontworpen bord, gebakken van IJsselklei & een etentje voor twee op een IJsselhoeve. Ideaal om uw Noaber te trakteren, maar natuurlijk ook zeer geschikt als geschenk voor een bruiloft, afscheid van een collega of verjaardag.

Het noaberschap zit diep geworteld in de IJsselvallei. Het zit in het delen van momenten samen: voor elkaar zorgen, samen werk verzetten, samen feest vieren, samen eten. 't Noabord verbeeldt deze bijzondere verbintenis van het noaberschap. Met ’t Noabord ben je letterlijk en figuurlijk aan de eettafel met elkaar verbonden. De twee borden kunnen op elkaar vast gemaakt worden om zo bij een buurman/buurvrouw eten langs te brengen. ’t Noabord van ontwerpersduo Vorst+Son is één van de winnaars van de ontwerpwedstrijd van IJsselID voor een nieuw streekproduct (www.ijsselproducten.nl). ’t Noabord is gebakken van IJsselklei en heeft een geglazuurde binnenzijde, het kan niet in de afwasmachine.

Bij het eten op IJsselhoeven wordt u gastvrij ontvangen door de bewoners van een IJsselhoeve. Zij koken voor u en vertellen over het leven op een IJsselhoeve van vroeger en nu. Ook mag u verder binnen en buiten kijken: de bedstee, de kelder, de deel waar de koeien op stonden, het erf met het bakhuisje, de boomgaard. Reserveren gaat via www.etenopijsselhoeven.nl.

Verkoopprijs: € 225 (inclusief verzendkosten)

Let op: de voorraad is beperkt. Als u meerdere exemplaren bestelt, kan het zijn dat deze niet of niet direct leverbaar zijn. Na uw bestelling wordt er dan eerst contact met u opgenomen.