't Noabord

Prijs: € 175,00

Het noaberschap zit diep geworteld in de IJsselvallei. Het zit in het delen van momenten samen: voor elkaar zorgen, samen werk verzetten, samen feest vieren, samen eten. 't Noabord verbeeldt deze bijzondere verbintenis van het noaberschap. Met ’t Noabord ben je letterlijk en figuurlijk aan de eettafel met elkaar verbonden. De twee borden kunnen op elkaar vast gemaakt worden om zo bij een buurman/buurvrouw eten langs te brengen. De ‘down-to-earth’ (met de voeten in de klei) mentaliteit en de rijkdom van de streek en zijn bewoners zie je terug in het ontwerp waarbij de nadruk ligt op het ambacht en lokale productie.

’t Noabord van ontwerpersduo Vorst+Son is één van de winnaars van de ontwerpwedstrijd van IJsselID voor een nieuw streekproduct (www.ijsselproducten.nl).  ’t Noabord is gebakken van IJsselklei en heeft een geglazuurde binnenzijde, het kan niet in de afwasmachine.

Verkoopprijs: € 175 (inclusief verzendkosten)

Let op: de voorraad is beperkt. Als u meerdere exemplaren bestelt, kan het zijn dat deze niet of niet direct leverbaar zijn. Na uw bestelling wordt er dan eerst contact met u opgenomen.