Boerenervendag vrijdag 6 september Wolfheze

Uitnodiging Boerenervendag 2013

Boerenervendag in Wolfheze voor liefhebbers van boerenerven

Inspiratie opdoen voor erfinrichting en meer? Koken met bloemen? Snoeien van klein fruit? Meer weten over moestuinen? Kom dan op 6 september naar de Boerenervendag 2013 ‘Het boerenerf staat in bloei’. Een dag die helemaal in het teken staat van het boerenerf. De dag wordt georganiseerd in het Jaar van de Boerderij door de Stichting Werkgroep Boerenerven. De Boerenervendag vindt plaats op Kwekerij en Tuin De Boschhoeve, Boshoeve 3 in Wolfheze. Het programma begint met een lunchbijeenkomst waarbij het gaat over de toekomst van boerenerven. Die start om 11.45 u. Het middagprogramma met diverse workshops voor algemeen publiek vindt plaats van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt zich  aanmelden via www.boerderij2013.nl.

Middagprogramma met workshops voor publiek

Kwekerij en tuin De Boschhoeve wordt ’s middags opengesteld voor liefhebbers van boerenerven. Zij doen inspiratie op door verschillende lezingen en workshops waarin erven en bloemen centraal staan. U kunt bijvoorbeeld mee op een rondleiding over het erf, de kwekerij en de bijzondere moestuin van de Boschhoeve door eigenaresse Dineke Logtenberg. De bekende publiciste Alma Huiskens neemt u vol enthousiasme en humor mee in het verhaal over het boerenerf als ecologische weelde. Ook zijn er workshops ontwerp van erfinrichting, bloemschikken en snoeien van hoogstamfruit en klein fruit zoals frambozen. Ook kun je je eigen kruidenbalsem en mosterd maken. Kijk voor het complete programma op de website www.boerderij2013.nl

Meer informatie middagprogramma

Aanmelden

Op de website www.boerderij2013.nl kunt u zich aanmelden voor het ochtend- en middagprogramma. De kosten voor twee middagworkshops naar keuze zijn € 12,50. Houdt u zich professioneel bezig met boerenerven, dan nodigen we u uit voor het lunch- én middagprogramma. De kosten zijn € 35,-. Alle deelnemers ontvangen bovendien naderhand een digitale publicatie met een interview van Dineke Logtenberg en een hoofdstuk uit het boek ‘Boerenerven, vroeger en nu’ geschreven door Jacomien Voorhorst.

Geplaatst op 26 augustus 2013