Workshops oude decoratieve technieken

Zin om één of meer avonden aan het werk te gaan met oude schildertechnieken?.

In samenwerking met Stichting IJsselhoeven organiseren wij een aantal workshops waarin de robuuste decoratieve schildertechnieken aan bod komen. ‘Robuust’ wil zeggen: Oude decoratieve schildertechnieken zoals je die tegen kunt komen in oude boerderijen. Bij deze technieken gaat het niet om de ‘verfijning’ maar meer om het ‘lijken op’. In totaal worden vier workshops gegeven waarin de basisbeginselen van houten, marmeren, vergulden en sjabloneren aan bod komen.

Voor wie?

Het maakt niet uit of je al eerder hebt geschilderd of niet; iedereen kan meedoen. Per workshop is er plaats voor minimaal 12 tot maximaal 15 personen. De workshops starten om 19.00 uur en duren tot 22.00 uur. Tijdens de workshop zijn er twee trainers aanwezig die jou individueel en professioneel begeleiden. Na elke workshop neem jij je eigen decoratieve werkstuk mee naar huis.

De workshops worden gehouden op:

  • Donderdag 16 november 2017 thema Houten
  • Donderdag 14 december 2017 thema Marmeren
  • Donderdag 18 januari 2018 thema Vergulden
  • Donderdag 15 februari 2018 thema Sjabloneren

Locatie: Linova, Gelderhorst 2, 7207 BH Zutphen (vlakbij het Gelre Ziekenhuis)

Kosten: 47 euro p.p. per workshop. Dit bedrag is inclusief koffie of thee en materiaalkosten. Prijzen zijn incl. btw en bij vooruitbetaling te voldoen. Bij inschrijving krijg je een factuur toegezonden.

Trainers: Mirjam ten Hove en Eveline Bremmer. De workshop vergulden wordt gegeven door Peter Voshart.

Geef je op voor één of meer workshops door uiterlijk één week voor aanvang van de workshop een e-mailbericht te sturen naar mirjamtenhove [at] ijsselhoeven.nl

Ook voor vragen en/of opmerkingen kun je een bericht sturen naar dit e-mailadres.

Geplaatst op 19 oktober 2017