Nieuwe perspectieven voor vrijkomende agrarische gebouwen

Kom naar de inspiratiebijeenkomst ‘Nieuwe perspectieven voor vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen’!

 

Graag nodigt de Provincie Gelderland u uit voor de inspiratiebijeenkomst ‘Nieuwe perspectieven voor vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen’. De bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers én voor medewerkers van gemeenten en provincie, en staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen, het inspireren van elkaar en het aangaan van nieuwe verbindingen. Hoe komen we samen van kosten naar kansen? Van leegstand en verloedering naar nieuwe dynamiek en kwaliteit? Hoe kan je elkaar helpen om goede ideeën daadwerkelijk samen te realiseren?

Datum: 1 november 2018

Tijd: inloop vanaf 11:30 uur met lunch, programma van 12:00 tot 14:30 uur

Locatie: Het Glazen Huis, Oudhuizerstraat 31 in Klarenbeek

De inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het POP3-programma. Deze subsidie, welke wordt uitgegeven door de provincie Gelderland, kan mogelijk een ondersteuning bieden voor de (door)ontwikkeling van ideeën om te komen tot nieuwe perspectieven voor vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen. Klik hier voor alle informatie over de subsidie.

Aanmelden kan t/m 28 oktober, klik hier voor het aanmeldformulier.

Neem bij vragen contact op met Yvonne Geelen (Projectleider Innovatieve Land- en Tuinbouw bij provincie Gelderland) via y.geelen [at] gelderland.nl

 

Geplaatst op 8 oktober 2018