Première jeugdfilms

Stichting IJsselhoeven presenteert een tweetal jeugdfilms

Op woensdag 9 oktober, klokslag 14.00 uur is het zover. Dan gaat een tweetal Jeugdfilms, geproduceerd in opdracht van Stichting IJsselhoeven op Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109 in Olst) in première. De twee jeugdfilms, getiteld 'Kijk uit de IJssel' & 'Op slot' zijn geproduceerd in nauwe samenwerking tussen Stichting IJsselhoeven en het Videoteam Vrijeschool Zutphen.

De film 'Kijk uit de IJssel' nodigt kinderen tot ongeveer 10 jaar uit om zelf op ontdekkingsreis te gaan in de natuur om hen heen. De film 'Op slot' neemt jongeren van een jaar of 12-14 mee op avontuur in een IJsselhoeve. Beide films maken onderdeel uit van beschikbaar lesmateriaal over IJsselhoeven en de IJssel. De films gaan voor de eerste keer vertoond worden in de filmzaal van Infocentrum IJssel Den Nul. Daarnaast zullen de films vanaf 9 oktober te zien op het IJsselhoeven youtube-kanaal.

Deze feestelijke première is met name interessant voor al diegenen die actief zijn op het gebied van cultuureducatie richting kinderen/jongeren. Geïnteresseerd om de première bij te wonen? Dan graag aanmelden via email: sylvieuenk [at] ijsselhoeven.nl

Geplaatst op 25 september 2013